hoe toilet ontstoppen
De zeven beste tips om een wc snel te ontstoppen.
Zodat de ontstopper zijn werk beter kan doen. Kies voor een eenvoudig alternatief. Als u vermoedt dat de verstopping is veroorzaakt door vet, kunt u ervoor kiezen om de wc te gaan ontstoppen met heet water met afwasmiddel te maken. Sproei een kleine hoeveelheid afwasmiddel in de hals van het toilet. Laat het middel kort intrekken. Vul hierna een emmer met heet, maar niet-kokend water en giet deze vanaf circa één meter hoogte in het toilet. Door het laten vallen van het water wordt de druk in de wc-hals opgevoerd en is de kans groter dat het stopsel losraakt. Maar heb geduld: als u het sop zo'n' vijf minuten laat inwerken, kan de prop in de hals losweken. Gebruik een kledinghanger. Haal het plastic of hout van een kledinghanger af, zodat alleen de ijzeren bedrading nog over is. Het ijzerdraad moet in een doek worden gewikkeld, zodat je de toiletpot en leiding niet kunt beschadigen. Vervolgens draait u de kledinghanger rond op de plek waar de wc-leiding vast zit.
hetkempensriooltje.be
WC Verstopt Toilet verstopt - Hoe Ontstop ik een WC?
Overweeg dan om een loodgieter in de buurt in te schakelen. Hij is hierin gespecialiseerd en kan dit vaak snel voor je oplossen. Vergelijk Gratis Loodgieter Offertes. Heeft dit artikel jou geholpen dan waardeer ik het enorm als je dit wil delen op Facebook, Twitter via de onderstaande knoppen, dank je wel! Tags: mechanische gootsteenontstopper verstopt toilet vloeibare gootsteenontstopper. Over Gootsteen Ontstoppen. Een verstopte gootsteen komt bijna in elk huishouden wel voor. Niemand zit te wachten op een verstopt toilet, een doucheputje dat niet meer doorstroomt of een verstopte gootsteen. Op deze website vind je handige tips en adviezen om zelf je gootsteen te ontstoppen en om een verstopte afvoer te voorkomen. Zoeken naar: Zoeken. Heb jij tips? Heb je zelf ook nog tips om een verstopte afvoer te voorkomen of handige tips om zelf je gootsteen te ontstoppen? Laat het me dan weten en ik plaats ze op de website. Oorzaak van een verstopte gootsteen. Wat kost een loodgieter? Lekkende kraan repareren. Hoe Werkt het Riool in Nederland? HG ontstopper en de HG duo ontstopper. Je bent inmiddels zover dat je besloten hebt om een vloeibare gootsteen ontstopper te gebruiken.
loodgieterhelssen.be
WC verstopt? 8 Top Tips om het op te lossen! Huis en Tuin: Huishoudelijk.
Een vervelend en vies probleem dat snel verholpen moet worden. Hieronder een aantal tips om je wc te ontstoppen, zonder beschadiging van de toiletpot en afvoer. Helpen deze methoden niet, dan kun je alsnog een loodgieter inschakelen. Voordat je begint. Als je doortrekt en het toilet spoelt niet door, spoel dan niet nog een keer. Die tweede keer doorspoelen kan je wc doen overspoelen, met als gevolg een vieze en doorweekte toiletvloer. Leg voor de zekerheid papieren keukendoeken of kranten op de grond, dit beschermt tegen de ergste overstroming en maakt het makkelijker om schoon te maken. Houd de deur open zodat eventuele stank of chemische dampen van ontstoppingsmiddelen snel verdwijnt. Verstopping verwijderen met rubber handschoenen. In veel gevallen ontstaat een verstopte wc door een object zoals speelgoed of wc-rol. Kijk of je de oorzaak van de verstopping ziet, en probeer die dan met rubber handschoenen aan eruit te pakken. Ontstoppen met afwasmiddel en heet water. Doe een paar kneepjes afwasmiddel in de wc-hals. Giet dan een emmer heet water van een meter hoogte in de wc. Het water moet heet zijn maar niet kokend heet, om het porselein van de pot niet te beschadigen.
slimcleaning.be
Pro-Per Ontstoppingsdienst Ontstoppen WC/Toilet.
Wat vervelend.Het toilet of wc ontstoppen kan u soms zelf, maar vaak is een professionele ontstopping van de wc nodig. Pro Per is gespecialiseerd in het ontstoppen van toiletten. Hoe is de wc verstopt geraakt? Er zijn veel verschillende oorzaken. Vochtige doekjes, tampons, maandverband, plastic houders voor WC blokjes of overmatig gebruik van toiletpapier zijn de meest voorkomende oorzaken bij een verstopte wc.Anderzijds zijn er vetresten, kalk of urinesteen die kunnen ophopen en de afvoer vernauwen. Toilet of wc ontstoppen: snel opgelost, met de Pro Per Ontstoppingsdienst.We hebben hogedruk machines die langs buiten de verstopping aanpakken, terwijl we binnenin met spiraalmachines alle vuil boven trekken. Met professioneel materiaal is dit een eenvoudige klus. Zit uw wc verstopt of loopt ze niet meer goed door?
Hoe ontstop je jouw toilet? Sanispecials.nl legt het uit.
Toon alle categorieën. Hoe ontstop je een toilet? Het zal je maar overkomen dat je een ochtend opstaat en je merkt dat je toilet verstopt is geraakt. Na een toiletbezoek wil je doorspoelen en al het water loopt tot de rand van je toilet.
Hoe kun je snel een verstopte wc effectief ontstoppen. Weethetsnel.nl.
Hoe je hiermee zelf een wc effectief kunt ontstoppen, kun je zien in deze instructievideo. Met behulp van de praktische tips is deze, niet bepaald leuke klus, snel geklaard en je verstopt toilet verholpen. rubberen wc ontstopper. verstopte wc wc ontstoppen wc verstopt verstopping toilet verstopt toilet instructievideo. Als je doortrekt en het toilet spoelt niet door, spoel dan niet nog een keer. Je wc kan dan overspoelen! De ontstopper plaatsen. Zet de zuignap recht op het gat van de pot. Druk vervolgens de stok van de ontstopper naar beneden en maak een paar krachtige pompbewegingen. Zo zuig je de ruimte onder de nap vacuüm. Als je daarna de ontstopper weer lostrekt, zal door de zuigende kracht de verstopping losschieten. Lukt dit niet direct bij de eerste keer, herhaal dan deze handelingen tot de verstopping helemaal is verholpen en het toilet weer goed doorloopt. Controleer altijd eerst even of er niet iets in de hals van het toilet zit, zoals bijvoorbeeld een toiletblokje.
Zelf je wc ontstoppen met onze tips en stappenplan Cleanipedia. Cleanipedia logo. Cleanipedia logo.
Trek het uiteinde vervolgens met veel kracht naar je toe om de verstopping los te trekken. Om het gewenste effect te bereiken is het belangrijk dat er voldoende water in de wc-pot zit. Herhaal dit net zo vaak totdat de blokkade volledig is verholpen. Stap 4: De wc ontstoppen met een ontstoppingsmiddel. Dit is het laatst mogelijke redmiddel voordat je een loodgieter kunt bellen. Gebruik deze methode alleen als je zeker weet dat de blokkade organisch is, en niet wordt veroorzaakt door plastic of een voorwerp van metaal. Neem de instructies op de verpakking van het product zorgvuldig door, dat is echt belangrijk. Stap 5: Schakel de loodgieter in. Als je niet zeker weet wat je moet doen, of als deze stappen niet hebben geholpen, is het helaas tijd om de loodgieter te bellen. Deze expert weet hoe hij je wc kan ontstoppen en kan je bovendien tips geven hoe je verstopping in de toekomst voorkomt. Het is ook belangrijk om regelmatig het toilet schoon te maken. Regelmatig aanslag van de wc-pot verwijderen voorkomt dat het zich opbouwt en veel moeilijker schoon te maken is. De belangrijkste tips bij een verstopt toilet.
ᐅ Tips om een WC snel en makkelijk te ontstoppen.
U heeft waarschijnlijk ook wel eens gezien wat cola met een koperen munt doet als u deze er een tijdje in laat liggen. Helaas kan cola wel een koperen munt schoonmaken, maar is het geen goed middel om uw toilet mee te ontstoppen. Het is goed mogelijk dat u hiermee juist het tegenovergestelde bereikt. Lukt het niet om de verstopping te verhelpen? Neem contact op met onze loodgieters! Als al de bovenstaande middelen niet werken kunt u bij de meeste supermarkten, drogisten of doe-het-zelf zaken een chemisch ontstoppingsmiddel aanschaffen. Dit zou uw laatste redmiddel moeten zijn omdat u zo wel een schadelijk middel het milieu inbrengt. Deze middelen verwijderen op een agressieve manier organische opstoppingen van bijvoorbeeld haren of toiletpapier en zijn hierin zeer effectief. U kunt ook overwegen een natuurlijk wc-ontstoppingsmiddel aan te schaffen. Houd er wel rekening mee dat deze een langere tijd nodig hebben om te werken. Is uw verstopping nog steeds niet verdwenen dan heeft u geen andere keuze dan de loodgieter te bellen. De verstopping bevindt zich dan hoogstwaarschijnlijk diep in de wc-hals of zelfs in de leiding en dit kan alleen een specialist verder voor u oplossen.

Contacteer ons