Ontstopping, lekken, centrale verwarming en meer!

Slechte geur waterafvoer

Stel uw vraag aan één van onze loodgieters.

Over

Slechte geur waterafvoer

Slechte geur uit uw waterafvoer kan komen van een verstopping of een leiding die lang niet gebruikt is geweest. Vaak kan een oplosmiddel de oplossing zijn. Vele mensen overdrijven echter en beschadigen hun waterleidingen. Het is altijd belangrijk voorzichtig te werk te gaan en de leidingen niet te beschadigen. Neem uw voorzorgen en informeer u goed voor u zomaar bijtende middelen in uw leidingen giet. Daarom raden we dan ook aan om met een specialist contact op te nemen. Loodgieter Vlaanderen brengt u in contact met een loodgieter bij u in de buurt. 

 

Ontstoppen afvoer wc

Etensresten of verstopping

Slechte geur uit de waterafvoer kan verschillende oorzaken hebben. Dit kan bijvoorbeeld gewoon in de gootsteen van de keuken of  wasbak. Maar kan ook van de wasmachine of vaatwasser voortkomen. 

In een gootsteen of wasbak kan u gemakkelijk testen of het water nog vlot wegloopt. Is dit niet zo, dan hebt u waarschijnlijk een verstopping. Merkt u niets vreemds op en gebruikt u de afvoer regelmatig? Dan zullen er etensresten vastzitten. 

Bij een wasmachine of vaatwassen is dit niet even simpel, vaak moet u de halve keuken openbreken of een machine van bijna 100 kilo verplaatsen. Zorg in dat geval dat u goed voorbereid bent en eventueel een tweede persoon inschakelt.

Ontstoppen afvoer wc

Slechte geur verwijderen met onstoppingsmiddel

Er zijn verschillende producten op de markt om slechte geuren uit de waterafvoer tegen te gaan. Reiningsmiddelen en ontstoppingsmiddelen zijn niet altijd de oplossing. Reiningsmiddelen zijn vaak eerder voor preventief gebruik en onstoppingsmiddelen kunnen zelfs schade aanbrengen. Informeer u dus eerst goed voor u hier aan begint.

Ontstoppen afvoer wc

Vraag hulp aan een loodgieter

Heeft u al geprobeert met reininginsmiddelen en onstoppingsmiddelen? Vind u de oorzaak niet van de slechte geur? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Een gespecialiseerde loodgieter staat voor u klaar. 

Kwalitatieve loodgieters met licentie.

Alle onze loodgieters hebben de nodige kennis en vergunningen om hun vak uit te oefenen. 

Hoge klanttevredenheid

Bijk onze recenties op de website of google. Klanttevredenheid is belangrijk voor ons en hier doen ze dan ook alles aan.

Duidelijke afspraken

Duidelijke afspraken, maken maken goede partners. Bij loodgieter Vlaanderen komt u niet voor verrassingen te staan.

Loodgieter diensten

Loodgieters voor elke behoefte

Wc toilet

WC onstoppingen

Een verstropte wc of loopt uw wc niet goed door?

Geen probleem, onze expert loodgieters ontstoppen uw wc snel.

cv ketel boiler

Centrale verwarming/boiler

Problemen of onderhoud?

Vind de juiste loodgieter voor een betaalbare prijs voor uw onderhoud.

Leidingen schoonmaken

Schoonmaken leidingen

Tegen geurtjes en onstoppingen.

Voor het onderhoud van uw leiding, kunt deze af en toe laten reinigen. Zo vermijd u problemen.

Waterleiding

Waterleiding aanleggen

Nieuwbouw of oude leidingen vervangen?

Professionele loodgieters leggen uw waterleiding aan bij verbouwingen of nieuwbouw.

Lekkende leiding

water lek herstellen

Lekkende kraan of leiding dichten.

Een lekkende kraan of leiding kan extra schade aan uw eigendom veroorzaken. Laat dit snel nakijken.

Badkuip

Badkamerrenovatie

Uw badkamer laten renoveren aan de beste prijs.

Vraag een offerte aan voor het renoveren van uw badkamer.

Weetjes

Leer meer over loodgieterij

Wilt u liever eerst zelf proberen voor een loodgieter te bellen? Op onze blog kunt u veel informatie en tips terugvinden. Wees voorzichtig als u zelf aan de slag gaat.

CV ketel/ Bloiler

Problemen met uw centrale verwarming of boiler? Lees hier wat u kunt proberen om het op te lossen.

Lek dichten

Lees hoe u een lek moet dichten. Waar u het juiste materiaal vindt. En wie u kunt contacteren als het fout gaat.

Wc ontstoppen

Hier vind u verschillende tips om uw wc te ontstoppen. Ga voorzichtig te werk en bereid u voor om te dweilen.

Reviews

Gelukkige klanten

Loodgieter Vlaanderen heeft mij snel geholpen met mijn verstopte wc. De man die bij mij thuis kwam, Jan, was heel vriendelijk en heeft alles netjes achtergelaten. Iemand van Loodgieter Vlaanderen belde mij nadien nog op voor een kwaliteitscontrole. Omdat het na eerdere slechte ervaringen met een loodgieter leuk was om correct behandeld te worden heb ik deze review met plezier geschreven. Ik wens de iedereen bij Loodgieter Vlaanderen alvast veel succes in de toekomst.

Porttitor Sem

Voor het renoveren van mijn badkamer ben ik in contact gekomen met Loodgieter Vlaanderen. Daar zij mij de beste prijs konden aanbieden, heb ik gekozen om met hen in zee te gaan. Het is niet altijd even gemakkelijk om je visie deftig te laten overkomen, maar bij Loodgieter Vlaanderen was dit geen probleem. We hebben eerst samen gezeten om mijn wensen te bespreken en nadien zijn we samen gaan kijken naar de huidige badkamer om te zien wat de mogelijkheden zijn. Over hoe ze te werk zijn gegaan kan ik niet veel zeggen, daar ik zelf geen kennis heb van verbouwingen. Maar de professionaliteit en de klantgerichtheid waarmee ze te werk zijn gegaan, is van een hoge kwaliteit.

Vivamus Suscipit

Samen met mijn partner zijn we begonnen om zelf een woning te bouwen. Voor sommige aspecten hebben we een partner moeten inschakelen. Voor het aanleggen van onze leidingen en riolering hebben we gekozen om samen te werken met een loodgieter van Loodgieter Vlaanderen. Zij hebben dit naar wens gedaan en hebben naast het gevraagde werk, ons ook heel veel informatie gegeven over het onderhoud van onze leidingen. Zodat we zo min mogelijk problemen zullen hebben. Blijkt er later toch een probleem te zijn, zullen met veel plezier Loodgieter Vlaanderen hiervoor terug aanspreken.

Donec Velit

Partners

Betrouwbaar en verzekerd

Afspraak

Maak een afspraak of bel voor onmiddellijke hulp

Huisbezoek

Een loodgieter ter plaatse

Email ons

info@loodgietervlaanderen.be

Vraag een Online offerte

start hier